Fisken

Det store efterårshoroskop: Fisken

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Fiskens arbejde, relationer og velvære.

Fisken – 19. februar - 20. marts

Arbejde

Der er ingen lette veje, så du må arbejde hårdt for at opnå de resultater, du ønsker. Du vil møde modstand og komme til at tvivle på dine egne evner, men selvom det ikke bliver let, vil du med vilje og hårdt arbejde nå i mål. Det er vigtigt, at du ikke giver op eller føler, at det er synd for dig. Mød udfordringerne lige på og søg hjælp, når du har brug for det.

Kærlighed & familie

Dit hjem og din familie er dit trygge fristed. Det er derfor vigtigt at skabe en klar grænse mellem arbejde og hjemmeliv. Din partner er støttende og god til at rådgive, hvis du er villig til at lytte, men det er også vigtigt, at du selv bidrager med positiv energi. Er du single, så kan du komme til at begrænse dine muligheder ved at være for kritisk.

Sundhed & velvære

Du vil føle dig udfordret, når dine resultater ikke lever op til dine forventninger. Når det sker, vender du det indad, og du vil tvivle på dine egne evner. I perioder kniber det derfor med selvtilliden, og du får lyst til at give op. Løsningen ligger ikke i ydre forandringer, men i stedet er det nødvendigt at arbejde på din indstilling og acceptere dig selv. At fokusere på fortiden vil også tynge dig.

Efterårets bedste råd: Søg større balance i krop og ånd, for eksempel ved meditation eller yoga.