Horoskop fisk illustration

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 16.09

Det bedste, du kan gøre de næste par dage, er at være ekstra sød og kærlig ved dig selv. Onsdag morgen er det fuldmåne i dit tegn, og den kan allerede de her dage føles overvældende og intens. Sørg for at gøre mere af det, der nærer og beroliger dig.

Tirsdag 17.09

Tilbring tid i naturen, eller tag et karbad. Gør plads til vejrtrækningen helt ned i den nederste del af maven. Tag blødt tøj på, og sørg først og fremmest for at være noget for dig selv i dag.

Onsdag 18.09

Denne fuldmåne er fuld af følelser, drømme og fornemmelser. Det er en intuitiv og på den måde indsigtsgivende fuldmåne for den, der tør lytte. Og det tør du! Lyt med kroppen, lyt med hjertet, lyt med øjnene. Lad dit blik blive blødt og hjerteligt, også når du kigger på dig selv i spejlet.

Torsdag 19.09

For nogle vil de her dage føles underligt udflydende og uproduktive. Frustrerende for dem! men for dig kan det derimod vise sig at være dage, hvor du får adgang til en fornyet kreativitet eller en forstærket intuition, og på den måde kan du opleve, at energierne ikke ender med at gå dig på nerverne på samme måde, som den måske gør for andre.

Fredag 20.09

Du kan vise andre vejen gennem det, der føles uklart og uforståeligt. Du ved, at man ikke altid kan regne alting ud på forhånd og nogle gange bare må flyde lidt med, og se, hvad der sker.

Lørdag 21.09

Denne weekend slutter Jomfruens måned, og vi tager afsked med sommerens halvår. Det er efterårsjævndøgn de her dage, og du kan fejre denne tærskeltid ved at tage afsked med det, der har været dejligt ved sommeren og sige velkommen til det, du ønsker for vinterens halvår.

Søndag 22.09

I dag begynder Vægtens måned, og dagene er nu officielt kortere end nætterne. Vægtens måned er samtidig en dejligt dialogsøgende og imødekommende tid, hvor du kan lade dig inspirere til at søge det smukke og vedkommende i alle interaktioner eller så ofte, du kan.