Jomfruen

Det store efterårshoroskop: Jomfruen

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Jomfruens arbejde, relationer og velvære.

Jomfruen – 23. august- 22. september

Arbejde

Tidligere forhindringer forsvinder, og du vil opdage, at du ikke skal arbejde så hårdt for at nå dine mål. Selvom der vil ske forandringer på dit arbejde, vil de vise sig at være positive, hvis du er åben og giver dem en chance. Et muligt nyt job kan friste med en betydelig lønforhøjelse, hvilket vil gøre det endnu mere attraktivt for dig at tage imod.

Kærlighed & familie

Det er vigtigt for dig at have et solidt fundament, og du værdsætter strukturer og traditioner – måske mere end nødvendigt. Prøv at ryste op i tingene og introducér noget nyt i hverdagen; det vil gavne både din familie og dit parforhold. I har brug for lidt spænding og fornyelse. Har du ikke en partner, er du ikke til pjat, kun seriøse forhold.

Sundhed & velvære

Du vil opleve perioder, hvor du føler dig trist og uden energi. De mørke dage påvirker dig mere end normalt, og du kan miste lysten til at være social. Hvis du ikke passer på, kan det hurtigt blive en ond spiral. Det er vigtigt, at du bevidst flytter dit fokus til noget positivt. Gå en tur midt på dagen, når solen skinner – det hjælper dig også. Motion er en anden effektiv måde at løfte humøret på.

Efterårets bedste råd: Kast dig ud i noget kreativt, det kan være en ny hobby eller boligprojekter.