Horoskop jomfru illustration

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 38: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 16.09

Dette er den sidste uge i din måned, og du mærker sikkert et stort behov for at skabe forandring eller i hvert fald gør noget på nye måder. Det kan føles som en intens forandringstid for dig lige nu, som om det ikke kun er træerne der taber deres blade. Du må også give slip på noget gammelt og vissent nu.

 Tirsdag 17.09

Bliv opmærksom på, hvornår din evne til at reflektere og tænke kritisk tager overhånd. Én ting er, at andre kan synes det er irriterende, at du altid har en kritisk kommentar til alting. Noget andet er, at det også kan være drænende for dig på den lange bane. Giv dit sind en pause.

Onsdag 18.09

I dag er det fuldmåne, og det er formørkelsestid. Forvent kort sagt at blive overvældet af følelser eller underlige indsigter. Forvent, at du ikke kan regne alting ud på forhånd og i stedet må flyde lidt med strømmen eller dagene og lade ting opstå i deres eget tempo. Forbered dig på ikke at kunne gennemskue, hvad der foregår. Byd små og store kontroltab hjerteligt velkommen eller i hvert fald så godt, du kan.

Torsdag 19.09

Gør lidt ekstra plads til din egen sårbarhed i dag. Sæt ord på noget af det, der kan føles svært eller inderligt og på den måde måske blottet. Det behøver du naturligvis ikke gøre over for hvem som helst, og hvis der ikke lige er en person, der er klar til at lytte, så sørg i hvert fald for at lytte selv.

Fredag 20.09

De her par dage kan føles særligt ude af fokus, og det kan naturligvis være irriterende for de ansvarsbevidste og investerede sider af dig. Men hvad med at gøre plads til at drømme eller længes eller til at få øje på løsninger og perspektiver, som kun bliver synlige, når du skruer ned for tempoet.

Lørdag 21.09

Denne weekend slutter din måned, og Vægtens begynder. Tag afsked med denne overgangstid fra sensommer til efterår ved at undersøge, hvilke kvaliteter og fortællinger, der skal have lov at rejse med dig videre ind i de mørkere måneder, og hvilke du er færdig med for nu.

Søndag 22.09

I dag begynder Vægtens måned, en tid med fokus at finde det harmoniske og dynamiske frem i dine nære relationer. Vægtens måned er tid til alle former for spejling. Det gælder både dine allermest charmerende og imødekommende sider og dine mere udfordrende, kontrolsyge eller irritable sider. Vægtens energi søger harmoni, men vejen derhen kan godt vise sig at gå gennem de besværlige samtaler.