Krebs

Det store efterårshoroskop: Krebsen

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Krebsens arbejde, relationer og velvære.

Krebsen – 22. juni - 22. juli

Arbejde

Selvom der ikke sker store ændringer lige her og nu, er det en god tid til at sætte ambitiøse mål og delmål for 2025. Du har brug for ro og orden i din arbejdsdag, og det æstetiske miljø spiller en vigtig rolle for din trivsel. Føler du dig ikke tilpas i din nuværende situation, bør du overveje at finde et nyt job eller eventuelt skifte arbejdsområde.

Kærlighed & familie

Der er ro på hjemmefronten, så du har overskud til at fokusere på kærligheden. Er dit parforhold godt, vil du opleve, at din partner er imødekommende – I arbejder sammen og deler de samme værdier. Er der udfordringer, kan I finde en fælles forståelse, hvilket enten kan styrke eller afslutte forholdet. Er du single, så gå ikke på kompromis med dine behov.

Sundhed & velvære

Din fysiske sundhed hænger tæt sammen med dit mentale velvære, og du påvirkes hurtigt af stress og negativ energi. For at finde ro og bedre balance kan meditation være en effektiv løsning for dig. Du har tendens til at stille for høje krav til dig selv baseret på faste forestillinger om, hvordan du burde være og handle. Vær mildere mod dig selv og opmærksom på at ændre negativ selvsnak, så får du det bedre.

Efterårets bedste råd: Udforsk din spirituelle side; din intuition er stærk, og du kan udvikle den endnu mere.