Horoskop krebs illustration

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 16/9

Nogen vil opleve energien i dag som dejligt dynamisk og klar til forandring. Andre vil måske også mærke et præstationspres eller i hvert fald en ængstelighed over, om det nu også er godt nok. Din superkræft i dag er, at Mars er i dit tegn i en længere periode, og det betyder: Gør det, der skal gøres. Eller gør det, du kan gøre.

Tirsdag 17/9

Forsøg med andre ord at styre uden om den værste overtænkning og bekymring, og giv i stedet plads til mere umiddelbare, men også omsorgsfulde, initiativer.

Onsdag 18/9

I dag er det fuldmåne og en stor, intens formørkelsesfuldmåne. Det er en følelsesladet måne, der beder dig tune ind på dine drømme og længsler for en bedre verden. Det betyder måske også, at det er en måne der beder dig slippe nogle af forventningerne om, at du bør kunne regne altid ud på forhånd.

Torsdag 19/9

Det kan lyde højtravende eller esoterisk, men det, du tør tvivle på, vil du finde de bedste svar på. Eller sagt på en anden måde: Når det føles akut at kende den præcise handlingsplan eller de præcise svar, risikerer du, at du slet ikke kan høre de allerbedste indsigter og løsninger.

Fredag 20/9

Forsøg ikke at presse dig selv unødigt i dag. Giv dig selv plads og tid til at sidde og dagdrømme, fald ikke i fælden, der siger, at det kun bliver en god weekend, hvis du når alt på din to do-liste inden klokken 16!

Lørdag 21/9

I morgen slutter Jomfruens måned, og du kan med fordel bruge et øjeblik i løbet af weekenden på at sige farvel til denne overgangsenergi fra sommer til efterår. Jomfruens måde at være omsorgsfuld og dedikeret på er gennem simple og praktiske initiativer. Læg mærke til, hvordan dette har udspillet sig for dig i løbet af den seneste måneds tid.

Søndag 22/9

I dag begynder Vægtens måned, og den kan minde dig om, at give og give og give med den ene hånd (det gør du sikkert allerede i forvejen), og at modtage og modtage og modtage med den anden hånd (her kan du sikkert øve dig!). Vægtens måned er en god anledning til at træne alt det, der handler om dynamiske og afbalancerede relationer. Find ud af, hvordan det ser ud for dig.