Skorpionen

Det store efterårshoroskop: Skorpionen

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Skorpionens arbejde, relationer og velvære.

Skorpionen – 23. oktober - 22. november

Arbejde

Du kan skifte arbejdsområde, muligvis som følge af organisatoriske ændringer på din nuværende arbejdsplads. Dette skifte vil give dig muligheden for at lære nye ting, der kan accelerere din karriere. Din dedikerede indsats og evne til at finde geniale løsninger vil give dig stor respekt blandt både kollegaer og overordnede.

Kærlighed & familie

Fra periodens start er der dejligt fokus på parforhold og kærlighed. Er du ikke i et forhold, vil du tiltrække flere potentielle partnere, som du kan have svært ved at vælge imellem. Har du derimod en fast partner, vil I nyde at rejse sammen, fysisk, men også på en mere personlig udviklingsrejse. Du må finde din diplomatiske side frem i forhold til din familie.

Sundhed & velvære

Dit selvværd er stærkt, og du vil generelt føle dig tilfreds med dig selv, dine præstationer og din hverdag. Din charmerende udstråling gør, at du trives godt i sociale sammenhænge, hvilket holder humøret oppe, selv i de mørke og lange dage. Dog er det værd at overveje, om du til tider er en smule for bestemmende og kontrollerende overfor andre. Det kan være lidt svært for dig at tage imod kritik.

Efterårets bedste råd: Inden du laver alt for meget om i din bolig, så sørg for, at partner og familie er med på idéerne.