Horoskop skorpion illustration

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 16.09

I dag er en god dag til at minde dig selv om, at det, du gerne vil have klaret, behøver du ikke klare på egen hånd. De kampe, du gerne vil vinde, behøver du ikke kæmpe alene. Kort sagt: Bed om hjælp.

Tirsdag 17.09

I morgen er det fuldmåne, og den kan føles både intens og overvældende allerede i dag. Det gør sikkert ikke dig noget, du er ikke bange for de store og omvæltende følelser, men det kan jo godt vise sig, at nogen omkring dig ikke er helt så stormsikrede som du. Kan du være der lidt for dem?

Onsdag 18.09

Dagens fuldmåne i Fiskens tegn er også en god anledning til at turde drømme og længes efter noget stort og vigtigt. Det er også en måne, der kan åbne for en ny kreativitet i dig, så hold dig ikke tilbage på den front! Vis verden, hvem du er på din helst særlige både milde og kraftfulde måde.

Torsdag 19.09

I dag kan du opleve, at du må passe ekstra godt på kroppen. Sørg for at være god ved dig selv på en sund og balanceret måde, hvor du prioriterer det, der giver dig energi og overskud på den lange bane.

Fredag 20.09

For nogle vil i dag føles flad som en pandekage. Det kan med andre ord føles som om alle energiressourcerne er fuldkommen opbrugt. Se, om du kan møde denne energi med en enorm nysgerrighed frem for bare at blive frustreret over det, du ikke kan nå eller det, andre ikke har kræfter til at klare.

Lørdag 21.09

I morgen slutter Jomfruens måned, og vi træder dermed ind i det mørkere halvår. Vink hjerteligt farvel til sommeren, og sig tak for alt det, den har lært dig eller mindet dig om på nye måder.

Søndag 22.09

I dag skifter Solen tegn og træder ind i Vægten. Vægtens måned er for nogle en dejligt let og harmonisøgende og social måned, men for dig kan den også føles særligt indadvendt og eftertænksom. Gør, hvad du kan for at gøre plads til også tilsyneladende modsatrettede energier og stemninger.