Skytten

Det store efterårshoroskop: Skytten

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Skyttens arbejde, relationer og velvære.

Skytten – 23. november - 21. december

Arbejde

Dit arbejde går egentlig rigtigt godt, og du er glad for det, du laver. Der er derfor ikke noget, der tyder på, at du ønsker at foretage et arbejdsmæssigt skift, medmindre du bliver nødt til det. Uventede ændringer kan forekomme, men det gør kun opgaver og projekter mere spændende. Du skal ikke være bange for at sige ja til nye ansvarsområder.

Kærlighed & familie

Årets sidste måneder bringer masser af romantik og kærlighed, samtidig med, at der er dejlig harmoni og stabilitet på hjemmefronten. Du er en støtte for familien, hvilket især ældre familiemedlemmer kan have brug for. Tag gerne på en lille rejse med din partner for at skabe spænding og forandring. Er du single, så vær åben for flirt, og se, hvor det fører dig hen.

Sundhed & velvære

Du kan føle, at både familien og dem omkring dig i hverdagen trækker dig ned. Du bliver nemt påvirket af andres humør og holdninger, hvilket gør det svært for dig at finde din sædvanlige optimisme. Det kan føles som om, du bærer tunge byrder. For din mentale og følelsesmæssige sundhed er det afgørende, at du passer på dig selv. Planlæg tid alene, og sig nej til de ting, du ikke har lyst til.

Efterårets bedste råd: Sæt fokus på din sundhed. Det gælder både på, hvad du spiser og får af motion