Horoskop skytte illustration

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 16.09

Sørg for ikke at miste de kreative løsninger af syne i dag. Nogle gange kan det føles som om, det altid er bedst at bevæge sig så effektivt som muligt fra A til B, men i dag og vel egentlig hele ugen er det godt at øve de mere kreative og ikke helt så ligefremme tilgange til tingene.

Tirsdag 17.09

I morgen er det fuldmåne og en særligt følelsesladet en af slagsen. Det er også en fuldmåne, der beder dig undersøge, hvad det vil sige for dig at finde hjem. Hvor har du hjemme, hvornår oplever du en helt særlig, uforbeholden tryghed i kroppen? Måske har du nogle gamle, slidte forestillinger, som det er værd at give slip på med denne fuldmåne.

Onsdag 18.09

Fuldmånen er også sommerhalvårets sidste, da det er efterårsjævndøgn i weekenden. Derudover er vi nu i formørkelsestiden, altid en periode for sol- og måneformørkelser, hvor alting kan føles lidt mere højspændt, ugennemskueligt eller overraskende. Hvis alting føles vigtigt og forbundet, så er det fordi det er det. Hvis alting føles ekstremt akut og anspændt, så er det fordi, dine tanker er løbet af med dig.

Torsdag 19.09

Her er en dag til at genfinde en indre autenticitet og udtrykke noget herfra. Det kan måske føles sårbart og på den måde udfordrende i første forsøg. Men det kommer ikke til at stoppe dig!

Fredag 20.09

For nogle vil de her dage føles som en kosmisk mavepuster. Lad dig ikke slå ud af det, der ikke kan lade sig gøre eller af alt det, du ikke har kræfter og overskud til lige netop nu. Fokusér på dem og det, der virkelig betyder noget.

Lørdag 21.09

I morgen slutter Jomfruens måned, og Vægtens begynder. Sig farvel til sommerens halvår ved at undersøge, hvad du vil tage med dig videre ind i vinterhalvåret nu. Og hvad du tilsvarende er klar til at vinke farvel til. Sig tak for noget, som sommeren har foræret dig.

Søndag 22.09

Vægtens måned begynder i dag. Det er en social og dynamisk periode med fokus på de meningsfulde relationer og sociale fællesskaber. Det er tid til at kigge nærmere på, hvad du gerne vil bidrage med her. Og tid til omsorgsfuldt og nysgerrigt at gå i gang med at gøre det.