Det store efterårshoroskop: Tvillingen

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Tvillingens arbejde, relationer og velvære.

Tvillingen – 22. maj - 21. juni

Arbejde

Anden halvdel af perioden er ideel for et jobskifte. Nye muligheder viser sig, og du kan træde ind i en ledende stilling eller få mere ansvar i din daglige rolle. Du løser dine opgaver kreativt, og du bruger din fleksibilitet og hurtige tankegang til at finde løsninger. Samarbejdet med kollegaer fungerer godt, og du får meget ud af at sparre med dem.

Kærlighed & familie

Dit parforhold er stærkt, men det kræver, at du aktivt plejer forholdet og er opmærksom på din partner, når hverdagen presser på. For at bevare kærligheden så lad ikke familien stjæle al tid og opmærksomhed. Heldigvis er der en god balance på hjemmefronten, og få udfordringer opstår. Er du single vil perioden byde på mulighed for at ændre på det.

Sundhed & velvære

Dit selvbillede vil gennemgå en meget positiv udvikling. Du vil blive mere bevidst om dine uhensigtsmæssige mønstre og svagheder og om, hvordan du kan gøre noget ved dette. De kommende måneder byder nemlig på en enestående mulighed for forandring, både på det indre og ydre plan. Du vil sandsynligvis også vælge at ændre på din ydre fremtoning. Dit selvværd stiger betydeligt, og det samme gør dit overskud.

Efterårets bedste råd: Prioriter tid med venner, og deltag i sociale arrangementer, da det inspirerer og motiverer dig