Horoskop tvilling illustration

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 16/9

I dag er det en god idé at gøre en ekstra indsats for at være så autentisk som muligt i alle dine interaktioner. Det er vel altid en god idé, men du bliver sikkert også ofte fanget i underlig, høflig og ligegyldig smalltalk. Lad være med at opholde dig for længe der i dag.

Tirsdag 17/9

I morgen er det fuldmåne, og den kan virkelig mærkes. Denne måne er en del af det, der kaldes formørkelsestiden. En tilbagevendende periode, hvor følelserne er ekstra stærke, eller der er adgang til overraskende indsigter. Kort sagt: Tro ikke, at du allerede kender svarene på forhånd.

Onsdag 18/9

Når du tør tvivle, åbner du samtidig en dør til forundring og nye indsigter. Det kan føles svært eller utrygt at tvivle, men det er godt at øve sig. Fuldmånen i dag minder dig om, at det altid er helt okay at svare: ”Det ved jeg ikke. Endnu.”

Torsdag 19/9

I dag er der fokus på dynamiske fællesskaber, og du får måske øje på noget, du særligt gerne vil bidrage med her. Lad det ikke bare blive ved tanken. Gør det!

Fredag 20/9

Vær opmærksom på, hvornår det er dejligt og frisættende at tvivle eller tøve og turde gå omkring tingene endnu engang, og hvornår det derimod bliver til ængstelighed og overtænkning. Det første er en superkræft, det andet er sikkert ikke så rart at opholde sig i for længe ad gangen.

Lørdag 21/9

I morgen slutter Jomfruens måned for denne gang, og Vægtens begynder. Sig farvel til en periode med særligt fokus på detaljen eller på at få alle de praktiske omstændigheder til at fungere i hverdagen og i familien. Og sig måske i stedet goddag til fornyet kreativitet og autentisk gåpåmod.

Søndag 22/9

Vægtens måned er selvfølgelig altid en periode med plads til de meningsfulde og inspirerende relationer. Det er tid til spejling og gensidighed på forskellige måder. For dit vedkommende må Vægtens måned også meget gerne handle om at turde stå endnu stærkere i det, der er dig, og virkelig udtrykke dig klart og begejstret herfra. Når du gør det, styrkes dine relationer tilsvarende.