Det store efterårshoroskop: Tyren

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Tyrens arbejde, relationer og velvære.

Tyren – 20. april - 21. maj

Arbejde

Forandring er nøgleordet for den kommende tid, og du har mange gode ressourcer, du kan trække på. Det kan være på dit arbejde, hvor du får en ledende rolle, eller et helt nyt job, du vælger at takke ja til. Det er nærmest op til dig, hvad du ønsker og vælger. Et skifte kan resultere i en bedre økonomi, da du kommer til at tjene flere penge.

Kærlighed & familie

Fra november er der flirt og romantik i luften. Det gælder både for dig, der er i et forhold, og dig, der er single. Du vil date mere, og da du har en dejlig udstråling, kan du også tiltrække en partner med stort potentiale. Er du i et forhold, vil I have fokus på familien, og det skaber dejlig harmoni på hjemmefronten. Husk at date hinanden i hverdagen.

Sundhed & velvære

De beslutninger, du står overfor, gør, at du føler dig presset, og du kan i perioder føle angst. Det er ikke let at tage de store skridt, men træk vejret helt ned i maven, tillæg dig en fandenivoldsk attitude, og kast dig ud i det. Forbliver du i det samme, vil du nemlig blive irriteret og utilfreds, hvilket vil påvirke alle dine relationer negativt. Pas på med ikke at afreagere på din partner.

Efterårets bedste råd: Har du længe gået og ønsket et skifte, så kast dig ud i det, selvom det kan virke skræmmende.