Horoskop tyr illustration

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 16/9

Der er sikkert lidt mere tryg på forandringerne lige netop nu end du ellers foretrækker, og selvom det også er gode, spændende forandringer, kan du måske opleve ikke helt at kunne finde fodfæstet. Et godt sted at genfinde forankring er i kroppen: Sørg for at genforbinde dig til det, der foregår her ved at tilbringe mere tid med dine sanser og fornemmelser ved at bevæge dig med nærvær gennem hverdagens gøremål.

Tirsdag 17/9

I morgen er det fuldmåne i Fiskens tegn, og det er en særligt intens men også særligt drømmende en af slagsen. Sortér fra i noget af det, der føles overdrevet drænende og ansvarsbevidst, og giv i stedet plads til noget, der er stort og udtryksfuldt og rigtig meget i live, siger denne måne.

Onsdag 18/9

Fuldmåner er altid en god anledning til at give slip på noget eller til at skubbet noget ud i verden, som man længes efter, skal tage en anden, måske større, form. Hvad er du klar til at give slip på? Hvilke personlige projekter og visioner er du klar til at dele med dem omkring dig?

Torsdag 19/9

I dag kan føles som en mavepuster. Sådan er der bare nogle dage, der er, og måske er det først og fremmest en anledning til at huske, at du ikke behøver kunne overkomme alting på én gang. Ja, du er stærk og arbejdsom. Og nej, det behøver du ikke være hele tiden.

Fredag 20/9

I dag er måske en god dag til at minde dig selv om, at du ikke altid behøver kende de præcise svar på dine eller andres spørgsmål. Der må gerne være plads til tvivl og eftertænksomhed.

Lørdag 21/9

I morgen slutter Jomfruens måned, og du kan med fordel bruge weekenden på at undersøge, hvad den seneste måneds tid har handlet om for dig. Måske har du genfundet et mildt gåpåmod eller en fornyet autenticitet? Måske har du fået taget hul på nogle kreative projekter eller foldet nogle gamle ideer ud på nye måder. Under alle omstændigheder er overgangen fra én astrologisk måned til den næste en fin anledning til at stoppe op og lægge mærke til, hvilke energier, der skal rejse med videre, og hvilke du er færdig med for nu.

Søndag 22/9

Nu begynder Vægtens måned, en periode med særligt fokus på det, der skaber harmoni og balancefølelse. I år kan denne måned vise sig at være særligt kærlighedsfuldt eller vedkommende for dit vedkommende især, hvis du ikke er bange for at gå dybt sammen med en, du elsker eller dater.