Vandbæreren

Det store efterårshoroskop: Vandmanden

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Vandmandens arbejde, relationer og velvære.

Vandmanden – 21. januar - 18. februar

Arbejde

Fra periodens start vil du have fuld fart på, og du lærer en masse nye og kreative ting, der udvider din arbejdsmæssige værktøjskasse. Din evne til at arbejde effektivt bliver bemærket af både kollegaer og overordnede, hvilket åbner op for flere spændende opgaver. Søger du et nyt job, bliver det ikke svært for dig at finde et, du bliver glad for.

Kærlighed & familie

Familien betyder meget for dig, men du har svært ved at trives, hvis hverdagen bliver for rutinepræget. Stabilitet og balance i dit parforhold er vigtigt, men det må ikke blive kedeligt. Nye oplevelser og fælles udvikling er nøglen til at holde gnisten levende. Er du single og søger en partner, må du være aktiv og opsøgende, hvis der skal ske noget.

Sundhed & velvære

Du står på tærsklen til en længere periode med transformation og stor personlig udvikling. Denne rejse kan til tider føles frustrerende for dig, især da du endnu ikke har fuld klarhed over din retning eller dine ønsker. Det er vigtigt at huske, at personlig vækst er en proces, der kræver tid og tålmodighed. Ved at omfavne de udfordrende perioder bliver det lettere at navigere uden irritation og unødig stress.

Efterårets bedste råd: Undgå at overtænke situationer, men vær i nuet, og værdsæt de gode øjeblikke.