Horoskop vandmand illustration

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 16.09

Noget ved de her dage kan føles lidt som en pause for dig, og du kan måske bruge energierne til lige at genfinde retningen. Slip bekymringerne for nu, og koncentrér dig om det, du rent faktisk kan gøre noget ved.

Tirsdag 17.09

I morgen er det fuldmåne, og den kan føles tung og massiv for dig, eller i hvert fald som en anledning til at skrue ned for tempoet og op for intuitionen. Forsøg ikke at forklare alting med ord og fortællinger lige nu, men giv i stedet plads til de fornemmelser og sanseindtryk, der også har noget at bidrage med.

Onsdag 18.09

Denne fuldmåne er sommerhalvårets sidste måne, da det er efterårsjævndøgn i weekenden. Brug gerne i dag eller de kommende dage på at give slip på noget, der ikke længere tjener dig og ikke længere skal have lov at rejse med dig. Vink farvel til det, der hørte sommeren til, og som ikke skal med dig ind i vinterens halvår.

Torsdag 19.09

I dag er en god dag til svære samtaler. De behøver ikke være langvarige og drænende. Måske er det bare et par få ord om noget, der ellers har føltes svært at sætte ord på. Få ord og et kram.

Fredag 20.09

Her er en dag til at minde dig om, at du ikke behøver kunne klare alting. Alle kan gøre noget, men ingen kan klare det hele alene.

Lørdag 21.09

Denne weekend tager vi afsked med Jomfruens måned og siger hjerteligt velkommen til Vægtens. Jomfruens måned kan for dig have handlet om at genfinde fokus og retning og frasortere de forventninger og forpligtelser, der i sidste ende dræner mere, end de gavner.

Søndag 22.09

Vægtens måned kan vise sig at være helt anderledes social og imødekommende. Det er en måned med fokus på at udforske nye perspektiver, men på en harmonisk og dialogsøgende måde. I år er det også en måned, hvor du kan opleve tiltagende medvind på jobfronten – enten i form af mere anerkendelse eller fornyet fordybelse.