Grillede gulerødder med brunet smør

Grillede gulerødder med brunet smør

Less is more! Denne simple "salat" er noget af det bedste, jeg ved. Jeg kan spise kilovis af gulerødder på denne måde. Grill gulerødderne, mens du griller en bøf eller et stykke fisk. Det brunede smør er naturligvis ikke verdens sundeste. Men til gengæld skal der heller ikke så meget til, før det hele smager af lykke.

Ingredienser

  • Tilbehør til 3-4 personer
  • 2 bundter gulerødder med topOlivenolie
  • Salt
  • 50 g smør
  • Lidt dild, finthakket

Sådan gør du

  1. Skrub eller skræl gulerødderne. Vend dem med en smule olivenolie, og grill dem på en varm grill (eller rist dem på en pande). De skal have 4-5 minutter, eller til de er møre udenpå og stadig har bid i midten. Krydr dem med salt.
  2. Smelt smørret, og lad det brune let. Du kan nærmest dufte, når det er klart. Det dufter helt af nødder, men ikke brændt. Anret gulerødderne med brunet smør og lidt hakket dild. Servér straks.