Grøn mørbrad & rustik kålsalat
Nem aftensmad med masser af smag.
4
Ingredienser
- 1 dl hakket timian, persille og knust hvidløg
- salt, peber
- 1 afpudset svinemørbrad
- 2 tsk olie
- lidt bouillon
- Grønkålssalat:
- ca. ¾ liter babygrønkål
- 2-3 stilke snittet bladselleri
- 1-2 udkernede, hakkede æbler
- kød af 1-2 avokadoer i både 25 g ristede pinjekerner
- Dressing:
- 1 spsk sennep
- 1 spsk ahornsirup
- 1 spsk rapsolie
- saft af ½ citron
- 4 skiver ristet rugbrød
- Sådan gør du: Bland krydderurterne med hvidløg, salt og peber, og rul mørbraden heri. Varm olien i en stor pande, og brun den på alle sider. Hæld lidt bouillon ved, dæmp varmen, og steg kødet 8 minutter på hver side. Lad kødet trække lidt, og skær det i skiver. Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, og smag den godt til, før den vendes med salaten. Drys salaten med pinjekerner, og server den til kødet med ristet rugbrød.
- Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%