Hjemmebagte krydderurtewraps med rødebedehummus og grillet grønt
Du kan også bruge røget laks og andet fisk som fyld i de lækre wraps.
Hjemmebagte krydderurtewraps
Ca. 8 stk.
Tid: ca. 30 min. plus hviletid
60 g havregryn
7½ dl mælk
180 g hvedemel
2 tsk. salt
1 håndfuld krydderurter f.eks. purløg, basilikum og persille
6 æg
smør eller olie til stegning
1. Kom havregryn i en skål, og hæld halvdelen af mælken over. Lad havregrynene stå ca. 30 min.
2. Kom hvedemel i en skål sammen med salt og hakkede krydderurter. Tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt udblødte havregryn og resten af mælken, og rør dejen lind. Lad dejen hvile ca. 30 min.
3. Smelt smør eller olie på en pande, og bag 8 wraps af dejen.
__________
Fyld #2: kylling og kålsalat
4 krydderurtewraps
2 kyllingebryster uden skind og ben
bouillon til kogning
salt og peber
1 lille kålhoved, f.eks. rødkål eller hvidkål
2 æbler
50 g saltede cashewnødder
2 dl cremefraiche 18 %
1 fed hvidløg
1 bundt koriander
salt og peber
1. Kog kyllingebryststykkerne i bouillon i ca. 30 min. ved svag varme. Hæld kogevandet fra, men gem det. Findel kyllingen med to gafler, så det trevler. Rør kødet med lidt af kogevandet, til det er saftigt, uden at være vådt. Smag kødet til med salt og peber.
2. Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Halver æblerne og skær i kvarter. Fjern kernehus, og skær æblerne i både.
3. Rør cremefraiche med presset hvidløg og koriander, og smag til med salt og peber. Vend kål med æbler og dressing. Fordel kålsalat, kylling og cashewnødder i wraps.
► SE OGSÅ: Pandestegte fladbrød
► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps
► SE OGSÅ: Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost