Wraps

Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost

Hvis tiden er knap, er de færdigkøbte fuldkornswrap et nemt og lækkert alternativ til de hjemmebagte.

Wraps med stegte kartofler, spinat og gedeost

4 wraps/4 personer

Tid: ca. 20 min. 

100 g babyspinat

2 pærer

100 g blød gedeost

600 g kogte kartofler

smør til stegning

salt og peber

2 spsk. valnødder

4 wraps

1. S kyl og slyng spinaten tør. Skær pærerne i både.

2. S kær kartoflerne i skiver. Smelt smørret på en pande, og rist kartoflerne ved god varme. Tag kartoflerne af varmen, og vend med spinat, pærer og gedeost. Osten må gerne smelte lidt. Hak valnødderne, og drys over.

3. Lun de fire wraps, og server med kartoffelsalaten.

► SE OGSÅ: Pandestegte fladbrød

► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps

► SE OGSÅ: Hjemmebagte krydderurtewraps med rødebedehummus og grillet grønt