Hjemmelavede snickers-barer
De vil stensikkert tage kegler hos teenageren eller som små hapser på dessert-bordet.
Hjemmelavede snickers-barer
(ca. 8-10 barrer)
150 g mælkechokolade
150 g mørk chokolade
200 g marshmellows
100 g smør
2 spsk. peanutbutter (creamy)
100 g saltede peanuts
400 g flødekarameller
2 spsk. mælk
1. Smelt chokoladen over vandbad. For en form på ca. 21 x 15 cm med bagepapir. Fordel ca. halvdelen af chokoladen i bunden, og stil formen i fryseren.
2. Smelt marshmellows med smør og peanutbutter i en gryde. Når det er smeltet, hældes de saltede peanuts i.
3. Tag chokoladen ud af fryseren, når den er stivnet. Fordel marshmellowblandingen henover, og sæt på frys igen.
4. Smelt karamellerne i en lille gryde sammen med mælken, de skal bare blive flydende. Hæld karamelmassen over marshmellowlaget, og sæt den i fryseren igen.
5. Smelt chokoladen igen, hvis den er størknet, og hæld resten over karamellaget, når det har sat sig. Sæt snickersmassen på køl i minimum en times tid. Skær kanterne af, og skær ud i barrer.
► SE OGSÅ: Hjemmelavet bounty
► SE OGSÅ: Mars bomber
► SE OGSÅ: Chokoladebarer med saltkaramel