Kakaomandler og chokolade-abrikoser
Alle ingredienserne i denne farverige opskrift er med til at sikre en stabil blodsukkerbalance.
Ingredienser
- 6 portioner
- 100 g mandler
- 2 spsk kakaopulver
- 100 g mørk chokolade 70-85 %
- 50 g abrikoser
- 20 g hasselnøddeflager
Sådan gør du
- 1/ Kom mandler og kakaopulver i en frysepose, og ryst dem.
- 2/ Smelt chokoladen over et vandbad.
- 3/ Dyp abrikoserne i smeltet chokolade, så halvdelen er dækket, og herefter i hasselnøddeflager.
- 4/ Servér kakaomandler og abrikoser med chokolade i en smuk skål – og nyd dem.
- [160 kcal pr. portion]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult