Kartoffelpizza med løg og oliven

Kartoffelpizza med løg og oliven

2-4 pizzaer

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 1 portion tomatsauce
  • (se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
  • Fyld:
  • 2 løg
  • 6 kogte kartofler (æggestore)
  • 2 dl sorte oliven uden sten skåret
  • i skiver
  • 200 g pizzaost
  • 2 spsk. friskhakket rosmarin
  • eller oregano
  • 1 spsk. olivenolie

  1. Skær løget i tynde skiver. Kog dem i letsaltet vand ca. 5 min. Afdryp dem i en sigte.
  2. Fordel tomatsaucen oven på pizzabundene. kom løg og kartofler i tynde skiver over. Drys oliven, ost og rosmarin over, og dryp med olivenolie.
  3. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.