Krydret appelsinkylling med mandler

Krydret appelsinkylling med mandler

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30min.
  • Stegetid: ca. 45 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 kylling (parteret i 8 stykker)
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • ca. 10 kryddernelliker
  • 2-3 appelsiner (både)
  • 2 gulerødder (skiver)
  • 1 lille knoldselleri (stykker)
  • 2 tsk rosa peberkorn
  • 5 hele stjerneanis
  • 50 g rosiner
  • 3 dl appelsinjuice
  • Drys:
  • 50 g usmuttede mandler (hakkede)
  • 2-3 spsk bredbladet persille (hakket)
  • Tilbehør:
  • Brød

  1. Gnid kyllingestykkermed olie og krydr medsalt og peber. Stik nellikeri appelsinbådeneog læg dem sammenmed gulerødder, selleri,krydderier og rosiner iet ovnfast fad og hældjuice ved.
  2. Steg retteni ca. 45 min. ved 200grader, til kødet er gennemstegt.Drys medmandler og persille ogservér med brød.