Kyllingebryst stegt med bacon og salvie
Magert kyllingebryst er altid sagen. Denne opskrift består tilmed af sprød bacon og salvie.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Ingredienser:
- 2 kyllingebryster uden skind
- 1 kvist frisk salvie
- 4 skiver bacon
- ½ spsk olivenolie
- 1 rødløg (fintsnittet)
- 1 fed hvidløg (fintsnittet)
- 1-2 æbler (både)
- ¼ l hvidvin eller æblecider
- evt. ½-1 spsk æblevineddike
- salt og peber
- Tilbehør:
- kogte / stegte kartofler
- eller kogte ris
- eller rugbrød
- eller grønsager
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber oglæg et par salviebladepå. Pak kyllingebrysterneind i bacon ogbrun dem på en pandemed olie i 2 min. påhver side. Læg kødet påen tallerken.
- Steg løget og hvidløgetpå panden i 3-4 min.Tilsæt æbler og et parsalvieblade og steg 2-3min. Tilsæt vin ellercider og giv det et opkog.
- Læg kødet tilbagepå panden og lad rettensimre 10 min. Vendkødet undervejs. Smagsovsen til med salt ogpeber og evt. lidt æblevineddike.
- Server retten med detvalgte tilbehør.