Mættende frokostsalat med roastbeef
Let og lækker salat, der mætter. Den lækre kombi af spinatblade, cherrytomater, oliven og parmesanost passer perfekt til en rest kold roastbeef. Se hvordan. du laver salaten her:
Frokost salat med roastbeef til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 200 g kold roastbeef
- 100 g spæd spinat eller snittet romainesalat
- 1 dl små sorte oliven
- 200 g cherrytomater
- 30 g friskrevet parmesan
- 2 spsk. god ekstra jomfruolivenolie
- flagesalt
- friskkværnet peber
- Dressing:
- 5-6 spsk. god mayonnaise f.eks. Hellmanns
- 1 tsk. dijonsauce
- 1 tsk. worchestershiresauce
- 2 spsk. citronsaft
- 1 lille fed presset hvidløg
- salt og peber
- Pynt:
- 3-4 spsk. ristede mandelflager
- 1 dl friske basilikum blade
- Tilbehør: ristede skiver italiensk flute og tapenade
Sådan laver du salat med roastbeef
- 1. Læg kødet i en fryseegnet plastpose, og kom det i fryseren 1 time. Skær kødet i meget tynde skiver med en god skarp kniv.
- 2. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den godt i en si. Fordel spinaten i bunden af et fad. Læg kødet herover. Pynt med oliven, halve cherrytomater, parmesanost og olivenolie. Krydr med salt og peber.
- 3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Drys mandelflager og basilikumblade over lige før servering.
PRØV OGSÅ:Biksemad de luxe med roastbeef