Mozzarellahjerter
De sprøde butterdejshjerterer fyldt med italiensk mozzarellaost,bløde soltørrede tomater og friskbasilikum.
Ca 12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 20 min.
- 2 plader butterdej à 85 g
- 1 æg
- 125 g italiensk mozzarella
- 6 soltørrede tomater i olie
- frisk basilikum
Hjemmelavede mozarellahjerter - sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 grader. Udstikdejen i hjerter (eller cirkler). Læg dempå en bageplade med bagepapir ogprik dem med en gaffel. Pensl medsammenpisket æg og bag dem ca.18 min. Lad dem afkøle på en rist.
- Skær mozzarellaosten i tynde skiver.Skær butterdejshjerterne igennemmed en kniv og læg dem sammenmed fyld af mozzarella, små stykkersoltørrede tomater og basilikumblade. Eller pynt dem enkeltvis – såbliver der dobbelt så mange.
- Servér som snack eller lille forret.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller