Muffins med marcipan og chokolade

Muffins med marcipan og chokolade

14-16 stk.

Ingredienser

  • Muffindej:
  • 125 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g revet ren rå marcipan
  • 75 g hakket mørk chokolade
  • 1 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Frosting:
  • 4-5 spsk. past. æggehvider
  • 1 tsk. citronsaft
  • 350 g flormelis
  • 125 g blødt smør
  • korn af 1 vaniljestang
  • rød, gul og grøn levnedsmiddelfarve
  • 3 slags kagedrys i de samme farver

  1. Pisk smør og sukker sammen.Pisk et æg i ad gangen. Rørmarcipan med mælk, chokolade,appelsinskal, hvedemel ogbagepulver.
  2. Smør 14-16 muffinforme.Kom dejen i. Bag dem ca. 25-30min. ved 175 gr. på midtersteovnribbe.
  3. Pynt kagerne med frosting,som du sprøjter ud med en kagesprøjteposemed stjernetylle.Sæt evt. hjerter på pind i, ogpynt med mynte.