Muffins med marcipan og chokolade
14-16 stk.
Ingredienser
- Muffindej:
- 125 g blødt smør
- 150 g sukker
- 2 æg
- 100 g revet ren rå marcipan
- 75 g hakket mørk chokolade
- 1 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
- 1 dl mælk
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- Frosting:
- 4-5 spsk. past. æggehvider
- 1 tsk. citronsaft
- 350 g flormelis
- 125 g blødt smør
- korn af 1 vaniljestang
- rød, gul og grøn levnedsmiddelfarve
- 3 slags kagedrys i de samme farver
- Pisk smør og sukker sammen.Pisk et æg i ad gangen. Rørmarcipan med mælk, chokolade,appelsinskal, hvedemel ogbagepulver.
- Smør 14-16 muffinforme.Kom dejen i. Bag dem ca. 25-30min. ved 175 gr. på midtersteovnribbe.
- Pynt kagerne med frosting,som du sprøjter ud med en kagesprøjteposemed stjernetylle.Sæt evt. hjerter på pind i, ogpynt med mynte.