Opskrift: Italienske kyllingeboller i tomatsauce
Nem opskrift på hjemmelavet kødboller med kylling i tomatsauce.
Denne opskrift på italienske kødboller med kylling er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.
4 portioner
580 g kyllingefilet
2 fed hvidløg
frisk timian
salt
sort peber
3 dåse hakkede tomater
frisk basilikum
4 tsk majsstivelse, maizenamel
vand
20 g olie
300 g tilberedte ris
Sådan gør du
Hak kyllingekødet og kom det i en skål. Rør knust hvidløg, olie, hakket frisk timian, salt og peber i farsen. Form farsen til små kødboller. Kom de hakkede tomater, basilikum og salt i en lille gryde.
Læg kødbollerne i sovsen og lad det koge på lavt blus i ca 10 minutter. Tag kødbollerne op af sovsen. Rør maizenamel op med lidt vand i en kop og jævn sovsen. Kom bollerne tilbage i sovsen og varm kun lige retten igennem.
Servér kogte ris til retten.