Skøn panini med aubergine og bresaola
Lækker panini med skønt fyld - de sprøde panini kan sagtens gøre det ud for et let aftensmåltid med en god skål salat til.
Panini til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- 4 spsk. olivenolie
- 4 flade boller
- 1 glas grøn pesto
- 70 g bresaola (1 pakke)
- 2 tomater
- 1 pose mozzarella (125 g i drænet vægt)
Sådan laver du panini med aubergine og bresaola
- Tænd ovnen på 200 gr. Skyl auberginen, og skær den i tynde skiver på det lange led. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl aubergineskiver med olivenolie på begge sider.
- Bag auberginerne i 20 min. i ovnen på midterste rille.
- Flæk bollerne, og smør dem med pesto, og fordel bresaola.
- Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Læg tomatskiver og aubergineskiver i bollerne, og læg skiver af mozzarella på toppen.
- Læg bollerne sammen. Rist bollen i en toaster i 5-6 min., til den er blevet flad, og osten er smeltet indeni. Eller rist bollerne i ovnen med noget tungt over sig. Ideen er at få en flad varm sandwich.