Pære-hindbær-crumble med mandler
6 personer
Ingredienser
- 600 g pærer
- 250 g hindbær
- 100 g sukker
- korn af 1 vaniljestang
- Desuden:
- 125 g smør
- 200 g hvedemel
- 100 g sukker
- 1 pose mandelsplitter
- Pynt:
- sigtet flormelis
- Tilbehør:
- flødeskum
- Skær pærerne i kvarter, og fjern kernehusog stilk. Skær pærebådene tyndere ud, så hverkvart bliver til ca. 3 både. Læg pærebådene i etsmurt ovnfast fad. Fordel hindbær over.
- Bland sukker og vaniljekorn, og drys det overpærer og hindbær.
- Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til deter som revet ost. Bland mandelsplitter i. Drys detover frugten. Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr.ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server luneller kold med flødeskum til.