Salat med karrykylling

Salat med karrykylling

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • 75 g mayonnaise
  • 1 dl kvark (eller yoghurt)
  • 1-2 tsk karry
  • 1-2 spsk mangochutney
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 kogte eller stegte kyllingebryster
  • 150 g frisk spinat
  • 1 fersken eller nektarin
  • 2 forårsløg
  • frisk koriander
  • salt og peber

  1. Rør mayonnaise og kvark eller yoghurt godt sammen ogsmag til med karry, mangochutney, citronsaft, salt og peber.
  2. Skær eller riv kødet i strimler og vend det i dressingen.
  3. Anret på skyllet og slynget spinat og pynt med fersken- ellernektarinbåde, fintsnittede forårsløg og hakket koriander.
  4. Server med brød.