Saltimbocca

Saltimbocca

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 kalveschnitzler (250-300 g i alt)
  • salt og peber
  • 1 kvist salvie
  • 2-4 tynde skiver lufttørret skinke
  • 15 g smør
  • 1 dl hvidvin
  • Tilbehør:
  • nye kartofler eller pasta samt grønsager

  1. Del schnitzlerne i halve, krydr dem med salt og peber og læg 1-2 salviebladeog ½-1 skive skinke på hver. Hæft evt. med tandstikkere.
  2. Brun schnitzlerne på enpande med smør og tilsæthvidvin. Lad vinen koge næsten helt ind.
  3. Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.
  4. Servér straks med kartofler eller pasta og grønsager. Vi har kogt pasta al dente og vendt brede bånd af squash i pastaen de sidste min. af kogetiden.