Saltimbocca
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 kalveschnitzler (250-300 g i alt)
- salt og peber
- 1 kvist salvie
- 2-4 tynde skiver lufttørret skinke
- 15 g smør
- 1 dl hvidvin
- Tilbehør:
- nye kartofler eller pasta samt grønsager
- Del schnitzlerne i halve, krydr dem med salt og peber og læg 1-2 salviebladeog ½-1 skive skinke på hver. Hæft evt. med tandstikkere.
- Brun schnitzlerne på enpande med smør og tilsæthvidvin. Lad vinen koge næsten helt ind.
- Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.
- Servér straks med kartofler eller pasta og grønsager. Vi har kogt pasta al dente og vendt brede bånd af squash i pastaen de sidste min. af kogetiden.