Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing

Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing

(2 pers.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Saltlage: ½ døgn
  • Kogetid, lår: ca. 1 time
  • Fryse-egnet
  • 2 andelår (kan f.eks. købes på frost i supermarkedet)
  • 1 dl groft salt pr. liter vand
  • 1 løg (delt)
  • 1 porre (delt)
  • 8-10 hele peberkorn
  • 2 laurbærblade
  • Remouladedressing:
  • 1 dl „Piccadilli“ (remouladepuré i glas)
  • 2 forårsløg (fintsnittede)
  • 1 syltet agurk (i små terninger)
  • 2 spsk hakket persille
  • 1 dl cremefraiche
  • lage fra drueagurk
  • Endvidere:
  • 2-3 spsk høvlet peberrod

  1. Opløs salt i vandet og læg andelårene i den kolde lage 1⁄2 døgn. Kog andelårene ca. 1 time i vand uden salt med det delte løg, porre, peberkorn og laurbærblade.
  2. Rør imens remouladedressingen sammen. Hvis den er for tyk, måder tilsættes lidt mere væde, f.eks. agurkelage.
  3. Servér de lune eller helt kolde andelår med dressingen samt høvlet peberrod.
  4. Andelår til én:
  5. Her bruges naturligvis kun ét andelår, og der kan bruges en færdig og god remoulade.