kylling

Sprød kylling & salat

Nem og lækker hverdagsmad

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst med skind
  • salt, peber
  • lidt røget paprika
  • 2 tsk olivenolie
  • Chopchop-salat:
  • 2 udkernede peberfrugter
  • 1 agurk
  • 1-2 rødløg
  • 1 dåse velafdryppede kikærter
  • ½ bakke babyspinat
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 spsk god, lagret balsamico
  • 75 g cheasy salatost 8%
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Gnid kyllingekødet med salt, peber og røget paprika og steg det gyldent på panden i olie ca. 3-4 minutter på hver side. Hak peberfrugter, agurk og rødløg groft, vend grønsagerne med kikærter og spinatblade og smag til med olivenolie, balsamico samt salt og peber. Smuldr osten over salaten og vend den endnu en gang, før den serveres til kyllingekødet sammen med fuldkornsbrød.
  2. Tip! Høvl evt. agurken i lange tynde strimler – det giver mere liv til salaten.
  3. Energi pr. person: 570 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%