Thai-kylling

Thai-kylling

Drøm dig langt væk med lækker kylling med smag af Thailand.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 500 g kyllingebryst
  • 2 løg
  • 4-5 skrællede kartofler
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. gul karrypasta eller 2 tsk. karrypulver
  • 2 dl bouillon
  • 1 dåse kokosmælk 18%
  • 1 dl hakkede cashewnødder
  • 1-2 stjerneanis
  • 1 stykke hel kanel
  • 4 spsk. lime- el. citronsaft
  • 2 spsk. sukker
  • 4 spsk. fiske-el. sojasovs
  • Pynt:limebåde og koriander
  • Tilbehør: jasminris og grønsagsstænger af gulerødder, bladselleri og peberfrugt

  1. Skær kyllingen i terninger på ca. 2x2 cm. Hak løgene, og skær kartoflerne i terninger.
  2. Varm wok eller stegegryde med olie og svits karrypastaen 1 min. Lynsteg kyllingestykkerne 1 min. Tilsæt løg og kartofler og steg dem kort. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Tilsæt kokosmælk og de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 15 min. under låg.
  3. Fjern stjerneanis og kanelog pynt med limebåde og koriander. Servér med kogte ris og rå grønsager.