Thaistreetfood med kylling
Thaistreetfood med kylling - thaimad når det er bedst.
4 personer
Ingredienser
- Thaistreetfood med kylling
- 200 g glas- eller ægnudler
- 400 g hakket kylling
- 1 spsk. olie
- 1 stort løg
- 1 stor rød peber
- 4 spsk. limesaft
- 2 spsk. fishsauce
- 2 tsk. sukker
- 1 tsk. reven ingefær
- 1-2 citrongræs
- 1 tsk. friskhakket rød chili eller sambal oelek
- Desuden:
- evt. frisk koriander, snittet rød chili og limebåde
- Tilbehør:
- ristede peanuts eller cashewnødder
- Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
- Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm en wok eller dyb pande op med olie, og steg kødet, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og peberfrugt, og svits det med et par min. Tilsæt limesaft, fishsauce, sukker, ingefær, finthakket citrongræs og chili. Læg låg over, og lad retten simre ca. 10 min. Kom nudlerne i, og varm kort igennem.
- Pynt evt. retten med koriander, limebåde og chili samt et drys ristede peanuts eller cashewnødder.