Nem thaisuppe med kokos og kylling
Brug en færdig frossen hønsekødssuppe eller bouillon & vand - så er denne skønne kyllinge- og nuddelsuppe med kokosmælk færdig på ingen tid.
4 personer
Ingredienser
- 1 l frossen hønsekødssuppe eller vand og bouillon
- 500 g kyllingefilet
- 4 forårsløg
- evt. 4-5 kaffir limeblade
- 1 ds. kokosmælk
- 3 spsk. fishsauce eller sojasauce
- 2 spsk. reven ingefær
- 3 spsk. lime- eller citronsaft
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. sambal oelek
- 200 g ægnudler
- Tilbehør:
- grønsagsstænger af gulerødder, agurk samt blomkålsbuketter
- Kog suppen op i en gryde. Kom tern af kyllingefilet i sammen med snittede forårsløg og evt. kaffir limeblade. Kog det sammen ca. 10 min.
- Kom kokosmælk i, og kog op.
- Smag suppen til med fishsauce eller sojasauce samt reven ingefær, lime- eller citronsaft og sambal oelek chilipasta.
- Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Hak dem groft, og kom dem i suppen.
- Varm suppen igennem.
- Du kan også servere ægnudlerne i en skål for sig eller spise brød til.
Skønne supper
-
Ingefærsuppe
-
Nem & spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager
-
Tomatsuppe med rosmarinbrød
-
Peberrodssuppe med blåmuslinger
-
Nem hønsekødssuppe
-
Kyllingesuppe med nudler og grønt
-
Forårssuppe med asparges og kylling
-
Tomatsuppe med pasta
-
Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
-
Thai-kokosmælk suppe
-
Bønnesuppe med avocado