Thaisuppe med kokos og kylling

Nem thaisuppe med kokos og kylling

Brug en færdig frossen hønsekødssuppe eller bouillon & vand - så er denne skønne kyllinge- og nuddelsuppe med kokosmælk færdig på ingen tid.

4 personer

Ingredienser

  • 1 l frossen hønsekødssuppe eller vand og bouillon
  • 500 g kyllingefilet
  • 4 forårsløg
  • evt. 4-5 kaffir limeblade
  • 1 ds. kokosmælk
  • 3 spsk. fishsauce eller sojasauce
  • 2 spsk. reven ingefær
  • 3 spsk. lime- eller citronsaft
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 200 g ægnudler
  • Tilbehør:
  • grønsagsstænger af gulerødder, agurk samt blomkålsbuketter

  1. Kog suppen op i en gryde. Kom tern af kyllingefilet i sammen med snittede forårsløg og evt. kaffir limeblade. Kog det sammen ca. 10 min.
  2. Kom kokosmælk i, og kog op.
  3. Smag suppen til med fishsauce eller sojasauce samt reven ingefær, lime- eller citronsaft og sambal oelek chilipasta.
  4. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Hak dem groft, og kom dem i suppen.
  5. Varm suppen igennem.
  6. Du kan også servere ægnudlerne i en skål for sig eller spise brød til.