Torskefilet med bacon og porrer
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 35 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1-2 porrer (tykke skiver)
- 400 g kartofler (store terninger)
- 1-2 æbler (både)
- 2-3 kviste timian
- 1 spsk olivenolie
- 350 g torskefilet
- 4 skiver bacon
- salt og peber
- Tilbehør:
- evt. rugbrød
- (fiske)sennep
- Vend porrer, kartofler og æbler sammen med timian, olivenolie, salt og peber i et smurt ovnfast fad. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 25 min.
- Krydr torskestykkerne med salt og peber og pak dem ind i bacon. Læg dem oven på kartoffelblandingen og bag dem ca. 10 min.
- Server direkte fra fadet og evt. med rugbrød og (fiske)sennep til.