Torskefilet med bacon og porrer

Torskefilet med bacon og porrer

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 35 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1-2 porrer (tykke skiver)
  • 400 g kartofler (store terninger)
  • 1-2 æbler (både)
  • 2-3 kviste timian
  • 1 spsk olivenolie
  • 350 g torskefilet
  • 4 skiver bacon
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • evt. rugbrød
  • (fiske)sennep

  1. Vend porrer, kartofler og æbler sammen med timian, olivenolie, salt og peber i et smurt ovnfast fad. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 25 min.
  2. Krydr torskestykkerne med salt og peber og pak dem ind i bacon. Læg dem oven på kartoffelblandingen og bag dem ca. 10 min.
  3. Server direkte fra fadet og evt. med rugbrød og (fiske)sennep til.