Hjemmelavet wok

Wok med mørbrad, grønt & nødder

Den perfekte flad mave-ret med protein, sundt fedt og masser af grønt, der mætter godt for få kalorier.

4

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad
  • salt, peber
  • mild paprika
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1 lille snittet spidskål
  • 300 g broccoli i buketter
  • 200 g kogt fuldkornspasta
  • 2 spsk oystersauce
  • 2 spsk vand
  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • 50 g cashewnødder
  • 1 bdt. koriander

Sådan gør du:

  1. Skær mørbraden i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem med lidt salt, peber og paprika. Varm olien i en wok og brun kødstykkerne kort. Tilsæt alle grønsager og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Vend pasta, oystersauce og vand i wokken sammen med forårsløg og nødder. Varm det hele godt igennem, tjek krydringen og drys koriander over.
  2. Energi pr. pers.: 510 kcal, fedt 36%, protein 28%, kulhydrat 36%