Wok med mørbrad, grønt & nødder
Den perfekte flad mave-ret med protein, sundt fedt og masser af grønt, der mætter godt for få kalorier.
4
Ingredienser
- 1 afpudset svinemørbrad
- salt, peber
- mild paprika
- 2-3 spsk olivenolie
- 1 lille snittet spidskål
- 300 g broccoli i buketter
- 200 g kogt fuldkornspasta
- 2 spsk oystersauce
- 2 spsk vand
- 1 bdt. snittede forårsløg
- 50 g cashewnødder
- 1 bdt. koriander
Sådan gør du:
- Skær mørbraden i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem med lidt salt, peber og paprika. Varm olien i en wok og brun kødstykkerne kort. Tilsæt alle grønsager og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Vend pasta, oystersauce og vand i wokken sammen med forårsløg og nødder. Varm det hele godt igennem, tjek krydringen og drys koriander over.
- Energi pr. pers.: 510 kcal, fedt 36%, protein 28%, kulhydrat 36%