Rugtortillaer med babyspinat
En wrap er lige til at tage med i picnickurven, på stranden eller i frokostmadpakken.
4
Ingredienser
- 4 rugtortillaer a 70 g
- ca. 50 g babyspinat
- 250 g stegt kyllingeinderfilet
- 12 sugarsnaps
- Peberrodscreme:
- 125 g friskost
- 2 spsk skyr
- 2 spsk velafdryppede kapers
- ½ hakket rødløg
- reven peberrod eller wasabi
- salt, peber
- 2-3 spsk hakket dild, purløg eller karse
Sådan gør du:
- Begynd med cremen. Rør friskost med skyr, kapers og rødløg. Smag til med peberrod, salt, peber og kryddergrønt. Bred tortillaerne ud, smør dem med cremen, læg babyspinat, kyllingekød, der er skåret i lidt mindre stykker, og sugarsnaps på. Buk siderne ind og rul tortillaerne sammen.
- Energi pr. person: 320 kcal, fedt 23%, protein 32%, kulhydrat 45%