Supersund frokost af rodfrugter
Raw-kost
4
Ingredienser
- Ca. 500 g blandede
- gule- og bolchebeder, gulerødder, pastinakker og selleri
- en håndfuld snittet savoykål
- 1 snittet rødløg
- 100 g tørret frugt som gojibær, rosiner og tranebær
- 50 g salte græskarkerner
- 50 g hasselnøddekerner
- Miso-dressing:
- 3 spsk sweet white miso
- saft af 1 lime
- 1 spsk fintreven ingefær
- 1 fed knust hvidløg
- 2 spsk sesamolie
- 1 tsk blomsterhonning
- salt, peber
- lidt sød paprika
- 300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- du: Snit og skær grønsagerne i skiver, stave og strimler og bland dem med kål, løg, tørret frugt og kerner. Rør dressingen sammen og smag den til, før den vendes med salaten eller serveres til sammen med groft brød.
- Energi pr. person: 460 kcal, fedt 20%, protein 12%, kulhydrat 68%