Opskrift på varm chokolade

Varm chokolade og marshmallows

Uhmm. Varm chokolade, der bliver endnu bedre med marshmallows.

6

Ingredienser

  • 3 spsk kakaopulver
  • 2 spsk sukker
  • 1 l mælk
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 50 g mørk chokolade
  • marshmallows/skumfiduser (så mange du har lyst til)

Sådan laver du varm chokolade

  1. 1. Kom kakao og sukker i en tykbundet gryde og tilsæt 1 dl af mælken. Pisk det godt sammen og tilsæt så resten af mælken og kanel.
  2. 2. Varm kakaoen op ved svag varme. Sørg for at røre jævnligt, så det ikke brænder på i bunden. Pas på det ikke koger over. Når kakaoen er varm, tilsættes chokolade brækket i stykker. Smelt chokoladen og lad kakaoen simre i et par min, hvor det næsten koger. På den måde undgår du, at kakaoen bliver grynet.
  3. 3. Server den skoldhede kakao med skumfiduser.

Tip

Skumfiduser – eller marshmallows – smelter og bliver bløde og chewey i den varme kakao.