Sponsoreret indhold

Strål om kap med solen med ekstraordinære smykker

Strål om kap med solen med ekstraordinære smykker

Har du mange sommerfester i kalenderen, eller vil du strø lidt farve eller glimmer udover hverdagen? Med smykker kan du nemt give dit look et touch af personlighed. Uanset om du er til statementsmykker eller de mere klassiske og simple, får du her seks bud på hotte smykkeuniverser.

Denne artikel er sponsoreret af: sundayz, Ro Copenhagen, Lund Copenhagen, E.K. Orbit, Conradi Copenhagen, Saisall

Smykker kan virkelig sætte prikken over i’et på det perfekte outfit. Mangler du inspiration, finder du her seks forskellige smykkeuniverser, der byder på en bred vifte af stilarter. Og er der en mærkedag på vej, er smykker altid en sikker vinder, når du vil forkæle en betydningsfuld kvinde i dit liv med en personlig gave – og den kvinde kan også være dig selv.

Farverige laserskårne statementsmykker fra København

Tør du skille dig ud fra mængden og have lette, farverige smykker på, der gør dig glad? Så er @saisall_ uden tvivl dit nye smykkeunivers!

De laserskårne kreationer er lavet i Danmark og er dit musthave denne sommer. Saisall er en lille one-woman business drevet af Sidsel, hvilket betyder små kollektioner med få styles af hver.

Saisall hylder kvinder og støtter op om, at man gerne må tage et par kæmpe glimmerøreringe på en mandag og være lige den, man har lyst til!

Smykker håndlavet specielt til dig

Hos Conradi Copenhagen får du smykker, der er håndlavede med kærlighed og Karinas helt særlige energi.

Karina Conradi, ejer og skaber af Conradi Copenhagen, laver hvert smykke ved bestilling. Smykket laves, så det matcher modtagerens energi. Hvert smykke har derfor sin egen unikke energi og udstråling – og det er værd at vente på!

Vælg mellem en unik kollektion med eksklusive smykker i begrænset antal, en mere klassisk linje med bl.a. halvædelsten, eller design dit helt personlige smykke.

Følg med på Instagram, kig forbi ConradiCopenhagen.dk, og lad dig forføre i det smukke smykkeunivers.

Skab dit eget personlige smykke med Letters by E.K. Orbit

Letters by E.K. Orbit giver dig mulighed for at skabe et smykke med de bogstaver, der betyder mest for dig eller repræsenterer vigtige personer i dit liv.

Uanset om det er dit eget initial, initialerne på en elsket eller endda et særligt ord, kan du skabe en halskæde eller et armbånd, der fortæller din personlige historie.

Letters by E.K. Orbit fås i enten 18 karat guldbelagt sterlingsølv eller 925 sterlingsølv på ekorbit.com.

Elegante og klassiske smykker

Lund Copenhagen er det oplagte valg, hvis du mangler et nyt smykke til dig selv eller en, du holder af. Lund Copenhagens sortiment rummer margueritsmykker, dagmarkors, guldsmykker, sølvsmykker, perlesmykker, diamantsmykker og meget mere. Se alle de fine smykker her, hvor du også kan finde deres nærmeste forhandler.

Følger du med på deres Instagram, kan du være iblandt de første til at se Lund Copenhagens nyheder og deltage, når de løbende afholder giveaways på profilen.

Ro Copenhagen: Smykker med sjæl og bæredygtighed

For Ro Copenhagen er bæredygtighed ikke bare et modeord, men en integreret del af deres virksomhedspraksis. Med alt fra ansvarligt indkøb af materialer til energieffektiv produktion stræber virksomheden efter at minimere deres miljøaftryk.

Deres smykker er lavet af 100 % genanvendt guld, og de samarbejder med leverandører, der deler deres forpligtelse til etisk praksis. Alle smykker er fremstillet i guld, som er certificeret af Responsible Jewellery Council, og desuden er det indhentet fra Single Mine Origin (SMO) – hvilket betyder, at alle de smykker, som bliver fremstillet, er mulige at spore.

Sommerens musthave smykker

Leder du efter de perfekte smykker til sommeren eller en gave til en, du holder af? Så har vi lige det, du står og mangler.

Hvorfor vælge smykker fra sundayz?

Hos sundayz finder du et bredt udvalg af unikke smykker, der virkelig er med til at pifte dit look op – med omtanke for kvalitet og holdbarhed.

Bliv en del af deres smykkeunivers, og find DIT nye statementsmykke.