Gratineret kyllingebryst med pesto
Prøv en gratineret gang kyllingebryst med lækker pesto.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 15 min.
- Ingredienser:
- 2 kyllingebryster
- salt og peber
- 1 spsk oliveolie
- 2 spsk grøn eller rød pesto
- 75 g mozzarellaost
- 250 g champignon (skiver)
- 200 g små nye gulerødder (skrabede/skrællede)
- 1 fed hvidløg (knust)
- 1 bdt rucolasalat (skyllet)
- 2 cibattaboller (eller 1 ciabattabrød)
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber ogbrun dem på en pande med olie. Skru lidt nedfor varmen og steg dem i 4-5 min. på hver side. Tag dem af panden og læg dem på en bageplademed bagepapir.
- Steg champignoner oggulerødder med resten af olien på panden. Krydr med hvidløg, salt og peber.
- Smør kødet med pestoog dæk det med tyndeskiver mozzarella. Flæk bollerne og lægdem ved.
- Gratinér kyllingerne under grillen i ovnen i 2-3 min. ved siden af de flækkede boller.
- Anret kødet i skiver på bollerne sammen medrucola og evt. lidt mere pesto.Giv stegte grønsagertil.