Gratineret kyllingebryst med pesto

Gratineret kyllingebryst med pesto

Prøv en gratineret gang kyllingebryst med lækker pesto.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Ingredienser:
  • 2 kyllingebryster
  • salt og peber
  • 1 spsk oliveolie
  • 2 spsk grøn eller rød pesto
  • 75 g mozzarellaost
  • 250 g champignon (skiver)
  • 200 g små nye gulerødder (skrabede/skrællede)
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 1 bdt rucolasalat (skyllet)
  • 2 cibattaboller (eller 1 ciabattabrød)

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber ogbrun dem på en pande med olie. Skru lidt nedfor varmen og steg dem i 4-5 min. på hver side. Tag dem af panden og læg dem på en bageplademed bagepapir.
  2. Steg champignoner oggulerødder med resten af olien på panden. Krydr med hvidløg, salt og peber.
  3. Smør kødet med pestoog dæk det med tyndeskiver mozzarella. Flæk bollerne og lægdem ved.
  4. Gratinér kyllingerne under grillen i ovnen i 2-3 min. ved siden af de flækkede boller.
  5. Anret kødet i skiver på bollerne sammen medrucola og evt. lidt mere pesto.Giv stegte grønsagertil.