Grøn curry med torsk

Grøn curry med torsk

Vi giver dig her opskriften på grøn curry med torsk og sprøde asparges. Det bliver din nye favorit!

4 personer

Ingredienser

  • 2 løg
  • 1 spsk. olie
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 2-3 spsk. grøn currypaste
  • 2 dl bouillon
  • 1 ds. kokosmælk
  • salt og peber
  • 250 g grønne asparges
  • 600 g torsk- eller lyssejfilet skåret i 4x4 cm tern
  • Evt. skiver af rød chili
  • Jasminris

Sådan gør du

  1. Hak løgene.
  2. Varm olien op i en dyb pande eller gryde. Svits løgene nogle min., uden at de tager særlig farve. Tilsæt hvidløg og curry paste og svits kort. Tilsæt kokosmælk. Bring det i kog. Krydr med salt og peber.
  3. Skær eller knæk den grove ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker, og kom dem i retten. Kog op. Kom fisken i, og kog retten op.
  4. Lad retten simre 3-4 min. under låg. Pynt evt. med rød chili.