Grøn curry med torsk
Vi giver dig her opskriften på grøn curry med torsk og sprøde asparges. Det bliver din nye favorit!
4 personer
Ingredienser
- 2 løg
- 1 spsk. olie
- 1 fed finthakket hvidløg
- 2-3 spsk. grøn currypaste
- 2 dl bouillon
- 1 ds. kokosmælk
- salt og peber
- 250 g grønne asparges
- 600 g torsk- eller lyssejfilet skåret i 4x4 cm tern
- Evt. skiver af rød chili
- Jasminris
Sådan gør du
- Hak løgene.
- Varm olien op i en dyb pande eller gryde. Svits løgene nogle min., uden at de tager særlig farve. Tilsæt hvidløg og curry paste og svits kort. Tilsæt kokosmælk. Bring det i kog. Krydr med salt og peber.
- Skær eller knæk den grove ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker, og kom dem i retten. Kog op. Kom fisken i, og kog retten op.
- Lad retten simre 3-4 min. under låg. Pynt evt. med rød chili.