Ingefærkrydret gris på spyd med sprød salat

Ingefærkrydret gris på spyd med sprød salat

Sæsonen for grillmad er begyndt og grillspyd er en sand grill-klassiker. Disse spyd er krydret i en skøn marinade af soja og ingefær. Servér de grillede spyd med en frisk salat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    291 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    51 %
  • Kulhydrat:
    27 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 250 g magert svinesmåkød
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 lille, udkernet, finthakket chili
  • 1 tsk. sesamolie
  • salt og peber
  • spyd

Salat

  • 200 g snittet spidskål
  • 125 g friskbælgede ærter
  • 1 snittet skoleagurk
  • ½ udkernet, skiveskåret melon
  • 1 dl hakket koriander

Sådan gør du:

  1. Skær kødet i tern. Kom det i en skål, og vend det omhyggeligt med ingefær, soja, chili og olie samt lidt salt og peber.
  2. Lad kødet trække, hvis der er tid til det, og sæt det derefter på spyd. Grill spyddene i 6-7 minutter, og vend dem jævnligt under stegningen.
  3. Anrét alle ingredienser til salaten i en skål, og smag den godt til med salt og peber, før du serverer den til grillspyddene.

Tip:

Bruger du træ-spyd, så læg dem i koldt vand et par timer før brug.