Nem fiskesalat

Nem fiskesalat

Tager et øjeblik at lave, men holder sulten væk i lang tid.

4

Ingredienser

  • 200 g røget laks
  • 300 g røget ørred/hellefisk
  • 200 g rejer, i lage
  • 4 æg, hårdkogte
  • 50 g babyspinat
  • 250 g hvidkål
  • 1 rødløg
  • 2 æbler
  • 4 spsk rapsolie – gerne med citron
  • 30 g mandler
  • frisk dild til pynt
  • tilbehør:
  • 4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses fra Netto
  • 2 skiver rugbrød

Sådan laver du fiskesalat:

  1. Skær røget laks og ørred i skiver, og hæld lagen fra rejerne.
  2. Del æggene.
  3. Snit hvidkålen, hak løget fint og skær æblet i grove tern.
  4. Rist mandlerne på en tør pande 2-3 minutter, og lad dem køle af.
  5. Bland det hele i en skål, og hæld olien over.
  6. Anret fiskesalaten på tallerkener, drys med salt og peber og pynt med nødder.
  7. Rist rugbrødet, og skær det i stave. Servér sammen med pesto til salaten.
  8. 600 kcal
  9. FÅ mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/