Makrel med rug og kål
Lækker salat med gode olier fra fisk og nødder.
4
Ingredienser
- 80 g perlerug
- 2 stk. røget makrel
- 300 g rødkål
- 1 håndfuld frisk persille
- 30 g mandler
- 30 g cashewnødder
- 4 spsk olivenolie
- saften fra 1 lime, gerne økologisk
- salt og peber
Sådan gør du;
- Kog perlebyg efter anvisning på posen.
- Rens makrellerne, og fjern skind og ben.
- Snit rødkålen til tynde strimler, og bland salaten af rødkål, friskhakket persille og røget makrel.
- Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.
- Anret salaten på 4 tallerkener, og top med nødder, salt og peber.
- Bland olie og limesaft, hæld over og servér.
- 500 kcal
- Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank