Dildsnaps
I Sverige siger man, at der skal en snaps til hver klo, når der er krebsegilde. Og den hjemmelavede smager selvfølgelig bedst.
Ingredienser
- 1 bdt. dild
- 1 flaske (0,75 cl)
- Brøndums Snaps
Sådan laver du dildsnaps
- Klip de store stilke fra, og kom dilden i et stort syltetøjsglas. Hæld halvdelen af snapsen på, og sæt snapsen til at trække i 5 dage.
- Vend og ryst glasset en gang imellem.
- Når snapsen har trukket, sigtes dilden fra gennem et kaffefilter.
- Hæld dildsnapsen sammen med resten af Brøndum-snapsen. Den er nu klar til at drikke, men bliver bare bedre, som tiden går.
De bedste opskrifter på hjemmelavet gløgg
-
Tranebærgløgg: Rød gløgg uden rødvin
-
Julegløgg med portvinsrosiner
-
Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
-
Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
-
Hjemmelavet gløgg
-
Krydret hvid gløgg
-
Klassisk gløgg
-
Skøn gylden gløgg med hyldeblomst & hvidvin
-
Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
-
Gløgg
-
Hvid gløgg med mandler
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt
LÆS OGSÅ:Guide til din snaps